Aviva-tanfolyam Szatmárnémetiben – Leendő kismamáknak és férfiaknak

Az Aviva módszer azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik, bár szeretnének, nem esnek teherbe. Ugyanígy ajánlott prosztataproblémákkal vagy merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak is.

A tornagyakorlatokból álló terápia szószólója és népszerűsítője Szatmárnémetiben Szilágyi Andrea Tímea, azon kilenc romániai szakember egyike, aki oktatói és tanfolyamvezetői képesítéssel rendelkezik.

“Az Aviva Módszer nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott mivel harmónikusan helyrehozza a nemi hormonok egyensúlyát, szabályozza a nemi szervek működését és nőveli a termékenységet. Tehát különösen ajánlott azoknak a hölgyeknek akik babát szeretnének, vagy mensruációjukat akarják szabályozni, illetve azoknak a férfiaknak akik prosztata vagy merevedési gondokkal kűzdenek” – mondja Andrea.

“A nevem Szilágyi Andrea Timea és az Aviva Módszerrel 2009-ben találkoztam először, amikor én magam is hormonzavarral kűzködtem. Abban az időben felkerestem egy nőgyógyászt hogy kivizsgáltassam magam, illetve azt gondoltam hogy állapotos vagyok, de a doktornő megnyugtatott hogy ha akarnák sem lehetnék állapotos. Azóta természetesen már van egy két éves kislányom.

Először csak magam miatt tanultam meg az Aviva Módszert Budapesten Tóth Líviától, viszont amikor láttam hogy mennyire hatékony ( 2 hét alatt helyreállt a hormonzavar) érdeklőni kezdtem az oktatónál hogy mi kell ahoz hogy másoknak is megmutathassam az Aviva Módszert. Így 2010-ben elvégeztem az oktatói tanfolyamot ugyancsak Pesten a Líviánál, aki maga Aviva Gabriella Steiner-től tanult. 

Három éve oktatom az Aviva Módszert, még nagy pocakkal is elutaztam Barótra és Sepsiszentgyörgyre oktatni és sok szép sikerélményem van már, úgy helyi szinten mint Székelyföldön. Sok anyuka szűlt egészséges gyermeket Avivának köszönhetően, másoknak petefészekcisztájuk múlt el vagy hormonzavarjuk állt helyre”.

A tanfolyamok  Szatmárnémetiben, a G. Enescu utca, 38. szám alatt zajlanak. Érdeklődni is itt lehet,  szombatonként 14 órától, vagy a (004) 0740 678 643-as telefonszámon.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>